سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود پاورپوینت تحلیل کارخانه پایکار

 

پاورپوینت تحلیل کارخانه پایکار




این فایل شامل تحلیل کارخانه پایکار در قالب پاورپوینت دارای 25 اسلاید قابل ویرایش می باشد.این فایل مناسب رشته معماری تهیه شده است . این فایل به گونه ای تنظیم شده ؛ که  می توان قالب آن را به دلخواه تغییر داد واین پاورپوینت برای دانشجویان رشته معماری کاربرد دارد.از این رو در ادامه ابتدا فهرست مطالب ؛ سپس مختصری از متن ودر پایان پیش نمایشی از اسلایدهای این پاورپوینت قرار داده شده است. برای درک بهتر مطالب نیز از خطوط گرافیکی استفاده شده است.

 

پاورپوینت تحلیل کارخانه پایکار ، 25 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

گروه طراحی
مساحت
موقعیت
معرفی پروژه 
معرفی گروه طراحی 
کانسپت طرح
ریزفضاها  
ویژگی های طرح
سایت پلان
پلان طبقات
مقاطع
و...

 

مختصری از متن:

طراحی ساختمان در مرداد ماه سال 1385 آغاز شد. عملکرد اصلی این کارخانه طراحی و تولید صنعتی و انبوه همه اجزای ساختمان، اعم از دیوارها و سقفهای پیش ساخته است که به نوعی کارکرد سازه ای نیز خواهند داشت. خواست کارفرمای پروژه این بود که معماری خود مجموعه نیز طرح و ساختاری متفاوت و شاخص داشته باشد، چرا که تولیدات کارخانه ارتباط مستقیم با ساخت و ساز صنعتی در کشور دارد.

کارخانه پایکار بنیان پانل در شهرک صنعتی پرند در 35 کیلومتری تهران ، یک کارخانه تولید سیستم ساختمان های پیش ساخته ، توسط گروه معماری آراد – بهرام کلانتری و کوروش دباغ – طراحی شده است .زیربنای کل پروژه 10500 مترمربع  است این نوع ساختمان ها همیشه دارای ویژگی هایی مانند دهانه های بزرگ ، ساختار مدولار و فضای همگن هستند.

 

معماری کارخانه پایکار بنیان رتبه اول جایزه معمار سال 1386 را به دست آورده است. کارفرمای این پروژه صنعتی یعنی شرکت پایکار بنیان پانل به عنوان شرکت تولیدی گروه پایکار بنیان در سال 1387 تاسیس گردیده است. هدف گروه پایکار بنیان از اجرای این مجموعه صنعتی تغییر سیستم ساخت و ساز سنتی به سیستم ساختمان های مدرن صنعتی بوده است.

 

عنوان: پاورپوینت تحلیل کارخانه پایکار

فرمت : ppt

تعداد صفحات : 25

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

     

     

     



     

     

    دانلود پاورپوینت معماری آرامگاه حافظ

    حافظیه یا آرامگاه حافظ (گشایش: 856 ه‍.ق – 1452 م)، محل خاکسپاری حافظ شیرازی در شیراز است. این بنا به فرمان رضاشاه به علی‌اصغر حکمت، وزیر آموزش و پرورش وقت و برپایه? طرحی از آندره گُدار طراحی و بازسازی شد. مجری آن، علی ریاضی، رئیس اداره آموزش و پرورش فارس، و سرپرستش علی سامی بودند.

    حافظیه بارها از سوی حاکمان تیموری، صفوی، افشار و زند بازسازی و مرمت شد. سرانجام در سال 1314 ش/1935 م، آخرین اقدام مهم و شایسته توسط وزارت آموزش و پرورش فارس به ابتکار علی‌اصغر حکمت، وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت و ساخت یک بنای جدید ترتیب داده شد. آندره گُدار باستان‌شناس فرانسوی، مدیر کل باستان‌شناسی کشور، طرح و نقشه‌ای مناسب را طراحی کرد.

    اجرای این پروژه به علی ریاضی، رئیس اداره آموزش و پرورش فارس، واگذار شد و علی سامی سرپرستی آن را برعهده گرفت. در این طرح، به سبک همان طرح گذشته، حافظیه به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شد و ایوانی به طول 56 و عرض 7 متر و با 20 ستون سنگی به ارتفاع 5 متر، آن دو باغ را از یکدیگر جدا می‌کند. اجرای کامل این طرح تا سال 1317 ش. به درازا انجامید.