دانلود پاورپوینت تحلیل معماری مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین

-
پاورپوینت تحلیل مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
- موضوع : معماری
- فرمت اصلی فایل : ppt
- تعداد صفحات : 26
- حجم فایل: 12.86 mb
این فایل شامل تحلیل مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین دارای 26 اسلاید قابل ویرایش می باشد.این فایل مناسب رشته معماری تهیه شده است . این فایل به گونه ای تنظیم شده ؛ که می توان قالب آن را به دلخواه تغییر داد و این پاورپوینت برای دانشجویان رشته معماری کاربرد دارد. از این رو در ادامه ابتدا فهرست مطالب ؛ سپس مختصری از متن ودر پایان پیش نمایشی از اسلایدهای این پاورپوینت قرار داده شده است. برای درک بهتر مطالب نیز از خطوط گرافیکی استفاده شده است.
پاورپوینت تحلیل مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین ، 26 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
گروه طراحی
مساحت
موقعیت
معرفی پروژه مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
کاربری
بررسی سایت
ویژگی های سالن کنسرت مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
بررسی صندلی ها
بررسی سازه مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
مصالح نما
نما
مقطع
پلان طبقات مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
و..
مختصری از متن:
سالن کنسرت نیز با 1200 صندلی در قسمت شرقی واقع شده است و به عنوان یک شش ضلعی مستطیلی با سطح مقطع گرد شده طراحی شده است. این سالن به دلیل وسعت و امکانات مناسب برای انواع گسترده ای از اجرای موسیقی از جمله کنسرت های سمفونی توسط آهنگسازانی مانند Bruckner است.
کوچکترین سالن با 550 کرسی یک سالن چند منظوره است و در سمت شمالی سایت واقع شده است. تجهیزات صوتی کنترل شده توسط دانش الکترونیک در آن این اطمینان را می دهد که زمان انعکاس صدا را با تغییرات بی نهایت تنظیم نمایند. همچنین با استفاده از سیستم عامل آسانسور در بدنه آن می توانند سناریوهای مختلفی را برای موسیقی، باله و اجرای تئاتر و نمایش های مد داشته باشند.
همچنین خانه اپرای مرکز فرهنگی و هنری Guangxi نیز در قسمت جنوب غربی سایت پروژه با 1600 صندلی برای تماشاچیان در یک طبقه به مساحت 600 متر مربع با دید به سمت دریاچه قرار گرفته است. همچنین بالکنها و جایگاههای ویژه نیز از طریق یک فضای باز و نیز آرایش ویژه و خاص پلهها به یکدیگر متصل شدهاند.
عنوان : تحلیل مرکز فرهنگی و هنری گوانگشی چین
فرمت : پاورپوینت
تعداد صفحات : 26
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
دانلود پاورپوینت معماری آرامگاه نادر شاه افشار
نادر شاه فرمان داد که در سال 1145 هجری قمری آرامگاه کوچکی در بالای خیابان مشهد برایش بسازند. اما در اواخر دوره قاجار، قوام السلطنه دستور داد که آرامگاه جدیدی برای نادر بسازند و استخوان هایش را به تهران منتقل کنند. مقبره ای که امروزه آن را به عنوان آرامگاه نادر شاه می شناسیم در سال 1335 هجری شمسی توسط مهندس هوشنگ سیحون طراحی و ساخته شد.
مهندس سیحون یکی از طراحان مشهور و زبردست ایرانی است که طرح ها زیادی از او به یادگار مانده است. او معمار، طراح، نقاش و مجسمه ساز سرشناس و نامداری بود. استاد سیحون مدتی نیز رئیس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بودند. سیحون در زمان حیات خود توانسته بود لقب مرد بناهای ماندگار را به خود اختصاص دهد. وی در سال 1393 هجری شمسی در ونکور کانادا چشم از جهان فرو بست.
پس از طراحی آرامگاه نادر شاه در سال 1335، ساخت این بنا در سال 1336، به فرمان محمد رضا شاه پهلوی و به همت انجمن آثار ملی ایران در باغ نادری آغاز و در سال 1342 به اتمام رسید.