دانلود پاورپوینت انواع دیوارها در ساختمان ها

-
پاورپوینت انواع دیوارها در ساختمان ها
- موضوع : معماری
- فرمت اصلی فایل : pptx
- تعداد صفحات : 47
- حجم فایل: 6.03 mb
پاورپوینت انواع دیوارها در ساختمان ها ppt در 47 اسلاید تهیه شده که برای دانشجویان معماری بسیار کاربردی می باشد. میتوانید به راحتی این پاورپوینت قابل ویرایش را دانلود کنید. در ادامه بخشی از محتوای این پاورپوینت را به همراه فهرست و تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت برای بررسی شما قرار داده ایم و برای داشتن محتوای کامل می توانید این فایل را خریداری نموده و بلافاصله پس از پرداخت آنلاین به محتوای فایل دسترسی داشته باشید. همچنین یک نسخه از این پاورپوینت به ایمیل شما ارسال خواهد شد تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید.
تعریف
دیوار» عبارت است از: یک ساختار ممتد، عمدتاً قائم، یکپارچه محکم که معمولاً ضخامت آن در مقایسه با طول و ارتفاع، کوچک است.
چنانچه با دقت به پیرامون خود بنگرید، خواهید فهمید که ساختن دیوار با چه هدفی صورت میپذیرد. به چه شکل کلاس درس شما از فضای راهرو، حیاط و … جدا میگردد؟ چه عاملی موجب میشود که گرما، سرما، سر و صدا، رطوبت و… به داخل کلاس و برعکس وارد نشود؟ یا تحمل وزن سقف کلاس برعهدهی چیست؟
دیوار غیرباربر بلوک سفالی
دیوارهای حائل: دیوارهایی که جهت مقابله با نیروی جانبی نظیر حرکت خاک، آب و … به کار گرفته میشوند را اصطلاحاً «دیوار حائل» مینامند؛ مانند دیوارهایی که مانع حرکت کوههای مجاور جادهها میشوند.
عایقکاری حرارتی
دیوار با عایق حرارتی داخلی از پلیاستایرن: پلی استایرن در عایقکاری حرارتی از داخل ساختمان به کار گرفته میشود. عموماً به منظور محافظت از این ماده در مقابل آتش و تسهیل عملیات نازککاری از قطعاتی بهره میگیرند که در یک طرف دارای صفحهی گچی چسبیده به پلیاستایرن هستند و از سمت دیگر، قطعهای عایق روی یک شبکهی چوبی پیچ میشود یا توسط چسب خمیری مخصوصی روی دیوار یا مصالح بنّایی یا بتنی نصب میگردد.
دیوارهای دولایه
دیوارهای دولایه از مصالح بنایی با لایهی میانی هوا: این نوع دیوار در حالتی استفاده میشود که نیاز چندانی به عایق حرارتی دیوار احساس نگردد و به جای عایق حرارتی حداکثر از 10 سانتیمتر لایهی هوا استفاده شود. حتماً باید در این نوع دیوار جزئیات موردنیاز برای دفع آبهایی که به لایهی هوا میرسد، پیشبینی گردد.
دیوارهای بتنی
بتن، ترکیبی از شن، ماسه، سیمان و آب است که میزانهای معینی مخلوط میشوند. معمولاً از دیوارهای بتنی برای تحمّل نیروهای زیاد استفاده میگردد و در محلهای مرطوب مانند شهرهای ساحلی به کار میرود. این دیوارها با توجه به نوع ساخت به اَشکال گوناگونی قابل طراحی است و کاملاً یکپارچه و یکنواخت عمل مینمایند.
حفاظت رویهی چوبها
به منظور پوشاندن سطح رویی چوبها، از سه ماده میتوان استفاده کرد: رنگ، جلا و لاک الکل.رنگ و جلا، رویههای سنتی بهشمار میآیند که هر دو وظیفهی تزیین و حفاظت را عهدهدار هستند. این رویهها به صورت خارجی از چوب حفاظت میکنند. رنگها حالت مات دارند و سطح چوب را مخفی مینمایند، اما جلاها برای نمایان ساختن بافت و تارهای چوب است و شفافیت مناسبی را نیز دارا هستند.
فهرست
تعریف
وظایف دیوار
انواع دیوار
الف انواع دیوارها از نظر عملکرد:
دیوار باربر آجری
دیوار غیرباربر بلوک سفالی
دیوارهای عایق صوتی و حرارتی
جزئیات عایقکاری دیوار زیرزمین
دیوارهای عایق
روشهای عایقکاری
عایقکاری حرارتی دیوار از داخل
عایقکاری حرارتی
دیوار با عایق حرارتی داخلی پلیاستایرن
عایقکاری حرارتی از سمت خارج
دیوار با عایق حرارتی خارجی با بلوکهای بتنی سبک
دیوارهای دولایه
دیوارهای پیشساختهی صنعتی مانند ساندویچ پانل:
دیوار ساندویچ پانل صنعتی (پیشساخته(
ب انواع دیوارها از لحاظ مصالح
دیوار با مصالح سنگ بادبُر
دیوار آجری
شهر سنگی
دیوار سنگی خشکه چین
در انتخاب سنگها باید به این موارد توجه کرد
انواع مختلف سنگها عبارتست از
دیوارهای بتنی
بتنی (سیمانی)
بلوک سیمانی
بلوک سفالی
بلوکهای گچی
سیپورکس
دیوارهای ساندویچ پانل پیشساخته با فوم تزریقی
دیوارهای چوبی
آمادهسازی چوب برای ساختن بنا
رطوبت چوب:
تبدیل چوب به الوار
-حفاظت از چوب:
حفاظت رویهی چوبها
ساخت دیوارهای قابدار چوبی
برش دیوار چوبی
-پایداری دیوار چوبی
محافظت دیوارهای چوبی
دیوارهای خشتی گلی
عنوان: پاورپوینت انواع دیوارها در ساختمان ها
فرمت: pptx
تعداد صفحات: 47 اسلاید
تصویر پیش نمایش اسلایدهای پاورپوینت